Klunka, twittra, svamla

Twittervinprovningen var osannolikt rolig, jag håller fortfarande på att varva ner efter anspänningen. Jag hann knappt med att öppna, hälla, lukta, smaka, klunka, twittra och samtidigt svamla med Sydsvenskan.

Jag följde Anders råd att köpa Boltjärn blå från Strömmens Gårdsmejeri, fantastisk bara för sig själv, och Abondance att testa till vinerna. En Langres och P’tit Basque hittade jag också på Möllans ost. Nu kommer jag garanterat komma ner på jorden igen. Skönt lullig och full i magen.

4 kommentarer

  1. Vilka ostar, de ser GALET goda ut! Själv kom jag direkt hem från en konferens till ett tomt kylskåp och fick vin-twittra utan mat. Kul ändå, men jag blev tokhungrig lagom till dessertvinet. Vin är INTE mat!
    Vet fröken Dill

  2. [...] ”Haribos fruktnappar” och ”persisk sockervadd”. Den sistnämnda kom givetvis från en tafflande matnörd. Annars hittade många honung i doften samt en tydlig saffranston som är typisk för viner som [...]

  3. [...] ”Haribos fruktnappar” och ”persisk sockervadd”. Den sistnämnda kom givetvis från en tafflande matnörd. Annars hittade många honung i doften samt en tydlig saffranston som är typisk för viner som [...]

  4. Sofia skrev:

    Stackars dig, vin på tom mage! Det hade varit bättre förutsättningar för mig också om jag inte hade smällt i mig hetaste chilin innan provningen, framåt dessertvinet började jag hämta mig. Ostarna var sinnesgoda, särskilt Boltjärns blå.

Prenumerera på kommentarerna för detta inlägg (RSS).

Tyck till!

Annons